Cautare

1800 de rezultate pentru "antena 1 pitesti taximetristul beat la volan" (2.60 secunde)
Inainte de 1989 a fost editor si director adjunct la Viata Studenteasca , editor la Scanteia tineretului si sef pe departamentul Cultura, morala si reportaje, editor la magazinele Teatru si Secventa.
Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani. ... Ioan Gyuri Pascu a avut ultima aparitie pe scena cu foarte putin timp in urma, concertand la Beraria H in data de 17 septembrie.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. ... Andreea Berecleanu a vorbit pentru prima data, pentru Antena Stars, despre motivele principale care au dus la decizia extrema a separarii:
Antena 3 : ... Haineala va fi sef la DNA si Morar la Parchetul General Dan Sova este al doilea social-democrat care a declarat, marti seara, ca Oana Schmidt-Haineala va fi numita sefa la DNA si Daniel Morar, la Parchetul General.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
Se uitau cu totii la televizor inainte de a merge la culcare. Cand au observat unele interferente pe ecran, au crezut ca poate vantul a rasucit antena. ... A vazut ca antena e in ordine, dar deasupra casei se afla un obiect luminos.
Suferinta duce, de obicei, la o intelegere mai profunda a tot ceea i s-a intamplat si i se intampla unui individ, unei colectivitati sau unui popor. ... Niciodata insa, Dumnezeu nu a lasat sa se inteleaga, prin gura profetilor, ca suferinta da dreptul la razbunare din partea spetei umane.
Bunica si Aron au fost foarte emotionati la intalnirea cu Moise si au izbucnit in lacrimi! ... Aboneaza-te la canalul nostru: ... liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Campania s-a desfasurat in perioada 21noiembrie-30 decembrie 2005 si a avut ca scop promovarea fainii tip 000 la 1 kg.
Miercuri a fost lansat in Romania noul Iveco Stralis AS, evenimentul fiind marcat prin trei manifestari de mare amploare care au avut loc la sediul Cefin Romania, situat pe autostrada Bucuresti-Pitesti.
Festivitatea de decernarea a premiilor a avut loc pe 29 noiembrie, în sala Timisoara a hotelului Marriott din Bucuresti.Pentru prima data, în juriu au intrat si jurnalisti din tara, respectiv din judetele Iasi, Constanta si Pitesti, alaturi de ziaristi din domeniu din Bucuresti, atât din presa scrisa, cât si din cea on line.
Soferul lui Dan Diaconescu, un tanar in varsta de 26 de ani, se afla la volan si din cauza neadaptarii vitezei a pierdut controlul volanului, a rupt gardul de protectie si a plonjat in rau in apropiere de pasajul Marasesti din Capitala, transmite Antena 3.
Purtatorul de vorbe de la Cotroceni, Bogdan Oprea, a confirmat.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. ... Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Dezvaluire incredibila despre stelistul care a gresit la golul olandezilor ' Prepelita nu vede bine! ... Mingea vine inspre Prepelita, aflat undeva la 35-40 de metri de propria poarta.
Nicolae Vacaroiu, presedintele pesedist al Senatului, crede ca Guvernul Tariceanu va cadea marti, la dezbaterea motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva asumarii raspunderii pe un pachet de 17 legi de catre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent Central, ca "acei membri ai partidului care se raliaza unor actiuni care aduc atingere atat credibilitatii PNL si a Aliantei D.A., cat si guvernarii eficiente a Romaniei, incalca flagrant Statutul PNL".
„Ca urmare a cazului Pitesti, permisele care au fost obtinute prin savarsirea unor acte de coruptie vor fi retrase. ... „Celor 3.500 de persoane, care acum sunt identificate in aceasta situatie in cazul Pitesti, le vom retrage permisul de conducere.
google-analytics.com